House of Continuous Wall / Akitoshi Ukai/AUAU

first_imgHouse of Continuous Wall / Akitoshi Ukai/AUAUSave this projectSaveHouse of Continuous Wall / Akitoshi Ukai/AUAU ArchDaily “COPY” Projects CopyAbout this officeAkitoshi Ukai/AUAUOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesDabasKasugai-shiWoodHouses3D ModelingJapanPublished on April 03, 2011Cite: “House of Continuous Wall / Akitoshi Ukai/AUAU” 03 Apr 2011. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogFaucetshansgroheKitchen MixersGlass3MGlass Finish – FASARA™ GeometricPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Classic™ SeriesPlumbingSanifloMacerator – Saniaccess®3WoodBruagAcoustic Panels with LEDMetallicsSculptformClick-on Battens in Ivanhoe ApartmentsSkylightsVELUX CommercialLonglight 5-30° – Modular SkylightsTiles / Mosaic / GresiteLove TilesPorcelain Tiles – SplashAluminium CompositesMetawellAluminum Panels for Interior DesignMetal PanelsRHEINZINKPanel Systems – Horizontal PanelEducationalLamitechChalk boardCarpetsCarpet ConceptCarpet – Eco IquMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?连续墙住宅 / Akitoshi Ukai/AUAU是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream 2010 Save this picture!© Suzuki Ken’ichi+ 12 Share CopyHouses•Kasugai-shi, Japan ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/123381/house-of-continuous-wall-akitoshi-ukaiauau Clipboard Architects: Akitoshi Ukai/AUAU Area Area of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/123381/house-of-continuous-wall-akitoshi-ukaiauau Clipboard Area:  110 m² Year Completion year of this architecture project Year:  Japan “COPY” Photographs:  Suzuki Ken’ichiText description provided by the architects. This house is a small house that builts along the way of Kasugai City for a young couple and the two children. The house builts in the south, the east, and the west, and touching road south the north is short in the north side. Making an internal space that light reached in the limited box became a theme. Save this picture!© Suzuki Ken’ichiThe function necessary for life was arranged to zonal once, and it was put in the fold box three-dimensionally. In addition, the wall that held the structure concurrently was turned over, continued in the gate type, and the space was divided loosely. We can feel the extension by the expansion of expectations to the following space by invisibility depth and the surface area. Three-dimensionally, a thin slab was gradually accumulated from the 1st floor to the 2nd floor with relations in a human scale, and it aimed at a furniture sense of intimacy. The box stairs were prepared in the stairs and the difference of extent in which beginning and the Steller’s sea lion sitting that fused sitting and the stairs were put was prepared at the center of living. It became a house where the extension was felt also that the distance of the family was short by a three-dimensional device though it was compact like this. Save this picture!© Suzuki Ken’ichiThe suspender door of the polycarbonate is hung on the center of the house, it functions as an illuminator at the same time as partitioning the space in changeability at the time of whiling and making the communication inside a family various, and the center of the house is produced like the lantern. Save this picture!© Suzuki Ken’ichiIn the outside, the road is placed and there is a grove in the Shinto shrine. When a big window was opened toward here, and the sky light was obtained, I felt the grove from an internal space though it was a north side. Moreover, the outer living was set up in the south so that valuable direct light from the south may reach the interior of the house, and it composed of the grating of silver. Light is picked up, and it amplifies, and as a result, it indoors takes, and light has been reached to kitchen on the north side firmly with a lustrous, white wall, ceiling, and open ceiling. It is designed by using the difference of living to air out futons, beginning for the indoor drying is given to the indoor indirect light, and it meets the demand as the house of a child-nurturing period though the outer living has the function of the cloth-drying place.Save this picture!© Suzuki Ken’ichiProject gallerySee allShow lessCompetition Entry for Galileum in Solingen / René van Zuuk ArchitektenArticlesIn Progress: Staten Island Animal Care Center / Garrison ArchitectsArticles Share Photographs House of Continuous Wall / Akitoshi Ukai/AUAU Houseslast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *